Vítovo kimči

nově
Vítovo kimči

Pikantní salát z kvašené zeleniny s probiotickými účinky

  • Inspirováno tradiční korejskou recepturou
  • Vysoký obsah minerálů a vitamínu A a C
  • Pro zdravé zažívání a imunitu
  • Nyní i ve veganské a extra pálivé variantě

Přírodní probiotikum s pikantní chutí

Že je kysané zelí doslova přírodní lék, není tajemstvím. Proč jej však ještě nepovýšit a neudělat z něj (s trochou inspirace z korejské kuchyně) lahodnou pochoutku o něco veselejších barev? Takovou otázku si nejspíš položili i výrobci Vítova kimči a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat.

Tento tradiční korejský salát z kvašené zeleniny je díky přirozenému procesu fermentace jedinečným přírodním probiotikem, které pohladí nejen vaše střeva, ale i povzbudí vaši imunitu. Doporučujeme proto dát si každý den alespoň jednu velkou lžíci. A kam s ním? Hodí se jako příloha k hlavnímu jídlu či jako součást salátů. Nenajdete v něm žádné konzervanty a je díky prospěšným bakteriím mléčného kvašení doslova živým výrobkem.

Protože však klasická varianta Vítova kimči obsahuje kapku rybí omáčky, není vhodná pro ty z vás, kteří se vyhýbají živočišným produktům. Nemusíte ale smutnit. Nově je Vítovo kimči také ve verzi vhodné pro vegany, stejně tak v extra pikantní variantě, která vás zaručeně rozpálí. 🙂